Vă oferim o gamă de trimmere fiabile, puternice şi versatile. Toate produsele noastre sunt flexibile şi uşor de utilizat, mulţumită greutăţii reduse şi caracteristicilor inteligente.
Şi nu trebuie să vă mai faceţi probleme pentru deranjul provocat vecinilor.
Trimmerele pentru grădinărit Husqvarna sunt concepute pentru a fi cât mai silenţioase, fiind ideale pentru zonele rezidenţiale.

Afișez toate cele 8 rezultate

Set trimmer si motofoarfeca gard viu

Prețul inițial a fost: 2.800,00 lei.Prețul curent este: 2.300,00 lei. TVA inclus

Set 215iL si 215iHD45
Set format din trimmer Husqvarna 215iL si o motounealta de tuns gard viu Husqvarna 215iHD45, un acumulator 40-B70 si un incarcator 40-C80. Trimmer pentru iarba usor, cu acumulator, confortabil si simplu de utilizat pentru retusarea marginilor gazonului sau in zone mici cu iarba mai inalta.

Trimmer de gazon cu acumulator Bosch AdvancedGrassCut 36

Prețul inițial a fost: 1.425,00 lei.Prețul curent este: 1.200,00 lei. TVA inclus

Set trimmer si motofoarfeca Husqvarna

Prețul inițial a fost: 2.800,00 lei.Prețul curent este: 2.100,00 lei.buc TVA inclus

Set format din un trimmer Husqvarna 115iL, o motounealta de tuns gard viu Husqvarna 115iHD45,un acumulator Bli10 si un incarcator QC80.
Acest trimmer cu greutate scăzută este confortabil si usor de utilizat pentru tăierea marginilor gazonului sau a zonelor mici de iarba.

Trimmer HUSQVARNA 110iL cu acumulator si incarcator

1.290,00 lei TVA inclus

Husqvarna 110iL reprezintă trimmerul pentru grădină, pe acumulator, ideal pentru grădini mici, ce funcționează cu zgomot și vibrații reduse, fără emisii directe. Proiectat să fie extrem de ușor și distractiv de utilizat. Acest trimmer de grădină, pe acumulator, asigură rezultate excelente de lucru chiar și pentru un utilizator neexperimentat, datorită funcțiilor precum cap de trimmer cu alimentare automată cu fir, consolă pliabilă de protecție plante și mod de finisare cu roată de sprijin integrală. Tija pliabilă facilitează transportarea și depozitarea.

Trimmer HUSQVARNA 115iL fără baterie și încărcător

1.150,00 lei TVA inclus

Trimmer de tuns iarbă cu acumulator, ușor, confortabil și simplu de utilizat pentru tunderea marginilor gazonului sau a zonelor mici de iarbă mai înaltă. Motorul său puternic, fără perii, cu vibrații reduse, fără emisii directe, este suficient de silențios pentru a fi utilizat în zone rezidențiale fără a vă deranja propria familie sau vecini. Tastatura intuitivă pentru pornire și oprire sigură, comodă, tijă telescopică pentru o potrivire personală și mânerul reglabil confortabil asigură eficiență și ușurință la depozitare, transportare și utilizare.

Trimmer cu acumulator Husqvarna 115iL

Prețul inițial a fost: 1.900,00 lei.Prețul curent este: 1.550,00 lei. TVA inclus

Trimmer cu greutate redusa pentru iarba, comod si usor de pornit, pentru utilizare domestica.
Functioneaza silentios cu acumulator litiu ion. Ideal pentru tunderea marginilor gazonului.

Trimmer Husqvarna 122 C

Prețul inițial a fost: 1.000,00 lei.Prețul curent este: 925,00 lei. TVA inclus

Husqvarna 122C este o motounealta de tuns iarba pentru uz casnic cu zgomot scazut si greutate redusa, cu functii pentru utilizare usoara, cum ar fi functia Smart Start®.

Trimmer HUSQVARNA 336LiC (livrat fara baterie si incarcator)

1.250,00 lei TVA inclus

Trimmer perfect echilibrat, de inalta performanta, silentios gratie tehnologiei litiu ion. Maner de tip bucla si tija curbata. Greutate 3.0 kg fara baterie, diametru de taiere 33 cm. Maner reglabil si savE™ pentru o durata maxima de functionare. Livrat fara baterie si incarcator.

Trimmere pentru gadinarit

Vă oferim o gamă de trimmere fiabile, puternice şi versatile. Toate produsele noastre sunt flexibile şi uşor de utilizat, mulţumită greutăţii reduse şi caracteristicilor inteligente.
Şi nu trebuie să vă mai faceţi probleme pentru deranjul provocat vecinilor.
Trimmerele pentru grădinărit Husqvarna sunt concepute pentru a fi cât mai silenţioase, fiind ideale pentru zonele rezidenţiale.