Masini de taiat cu disc.
Aflați totul despre maşinile noastre de tăiat cu disc.
Indiferent dacă lucrați cu asfalt, piatră sau beton, ferăstraiele noastre manuale asigură tăierea perfectă.

Afișez toate cele 9 rezultate

Disc diamantat Husqvarna Tacti-Cut S50PLUS

Prețul inițial a fost: 397,00 lei.Prețul curent este: 335,00 lei.buc TVA inclus

Disc diamantat Husqvarna Tacti-Cut S 50 PLUS 350mm

Masina de taiat cu disc Husqvarna K 1270 pentru sine

14.250,00 lei TVA inclus

Tăierea unei șine de cale ferată necesită putere, precizie și viteză. Mașina K 1270 de tăiat cu disc pentru șine reprezintă unul din cele mai puternice dispozitive de tăiere de pe piață, adaptat la șinele de căi ferate, de tramvaie și sistemele de metrou. Acesta taie repede și drept, accesoriul se montează rapid pe șină, iar elementele de montare duble ale accesoriului înseamnă că puteți tăia din orice direcție.

Masina de taiat cu disc debitator hidraulic Husqvarna K 3600 Ring

18.965,00 lei TVA inclus

Produs hidraulic pentru tăiare precisă, modelul K 3600 MK II conferă manevrare ușoară a disxului cu o adâncime de tăiere imensă, de până la 270 mm. Potrivit pentru o gamă largă de aplicații. Este potrivit pentru lucrul la interior, datorită lipsei gazelor de eșapament și nivelului scăzut de zgomot.

Masina de taiat cu disc acumulator Husqvarna K 535i

3.795,00 lei TVA inclus

Husqvarna K 535i este un motofierăstrău ușor pe baterii, cu vibrații reduse și ergonomie pentru confortul utilizatorului. Raportul alimentare-greutate excelent îl face un accesoriu versatil pentru teren mai ușor sau lucrări de amenajări exterioare și este perfect pentru debitări rapide și eficiente. Adecvat pentru plăci de beton din grădină, granit, țiglă și gresie. K 535i este adaptabil pentru tăiere în mediu umed și uscat. Se potrivește cu baterii Husqvarna BLi200/300.

Masina de taiat cu disc debitator Husqvarna K 7000 Ring

36.125,00 lei TVA inclus

Inelul Husqvarna K 7000 este echipat cu tehnologia PRIME™ de înaltă frecvență, ceea ce îl face cel mai puternic ferăstrău electric din gama noastră. Puterea mare, corpul echilibrat și nivelurile reduse de vibrații fac acest utilaj extrem de eficient și ușor de utilizat. Gama de produse PRIME™ vă permite să combinați sistemul cel mai eficient cu putință pentru afacerea dvs. Inelul K 7000 poate fi utilizat cu PP 70, PP 220 sau PP 492 ca sursă de alimentare. Extindeți sistemul în funcție de creșterea nevoilor dvs.

Masina de taiat cu disc debitator Husqvarna K 760 Cut-n-Break

Prețul inițial a fost: 10.552,00 lei.Prețul curent este: 8.885,00 lei. TVA inclus

Metoda noastră Cut-n-Break este alegerea naturală atunci când aveți nevoie s[ tăiați adânc, beneficiind de costuri de întreținere reduse. Modelul K 760 Cut-n-Break vă permite o adâncime de tăiere de până la 400 mm dintr-o singură parte. Cele două lame de mare viteză cuprind între ele o porțiune ce poate fi indepărtată ulterior cu ușurință, cu ajutorul uneltei de spargere complementară. Astfel, puteți crea calea de acces prin material într-un mod simplu, beneficiind de costuri scăzute de întreținere și cu consumabilele diamantate. Produsul se livrează în pachet cu discuri duble și unealtă de rupere.

Masina de taiat cu disc debitator Husqvarna K 970

Prețul inițial a fost: 8.761,00 lei.Prețul curent este: 8.125,00 lei. TVA inclus

Robustă, fiabilă, ușoară și puternică – mașina de tăiat cu disc K 970 este pregătită de utilizare în orice moment. Opțiunea absolută atunci când aveți nevoie de o mașină de tăiat polivalentă, care să funcționeze în cele mai dificile condiții, care să facă față variațiilor climatice și de combustibil. Potrivită pentru lucrările rutiere atunci când este utilizată cu căruciorul KV 970 corespunzător. Căruciorul înseamnă și că vă puteți concentra în întregime asupra operației de tăiere.

Masina de taiat cu disc pe benzina Husqvarna K 770 12 „

Prețul inițial a fost: 6.880,00 lei.Prețul curent este: 6.325,00 lei. TVA inclus

Husqvarna K 770 este un motoferăstrău puternic pentru utilizare în aplicații universale, cu caracteristici care îl fac unul dintre cele mai bune motoferăstraie de pe piață. Echipat cu sistem SmartTension™ semi-automat, permite o transmisie de putere optimă, uzură minimă și durată maximă de funcționare a curelei. Greutatea redusă, raportul putere-greutate excepțional.

Masina taiat cu disc debitator Husqvarna

Prețul inițial a fost: 4.986,00 lei.Prețul curent este: 4.324,00 lei.buc TVA inclus

Mașina de tăiat cu disc pe benzină Husqvarna K 770 14 ” este un motoferăstrău puternic pentru utilizare în aplicații universale, cu caracteristici care îl fac unul dintre cele mai bune motoferăstraie de pe piață. Echipat cu sistem SmartTension™ semi-automat, permite o transmisie de putere optimă, uzură minimă și durată maximă de funcționare a curelei. Greutatea redusă, raportul putere-greutate excepțional.

Masini de taiat cu disc

Aflați totul despre maşinile noastre de tăiat cu disc.Indiferent dacă lucrați cu asfalt, piatră sau beton, ferăstraiele noastre manuale asigură tăierea perfectă.