Masini robotizate de tuns gazon sunt este aliatul perfect pentru a gestiona orice tip de grădină în fiecare zi.
De la grădini rezidențiale mici, simple și complexe, până la grădini mari.
Funcția de mulcire permite menținerea unui gazon sănătos și luxos, care necesită mai puțin îngrășământ.
În epoca digitală, mașina de tuns iarba robotizată vorbește limba viitorului, făcând viața mai simplă. Robotul de tuns gazon vă oferă timpul și libertatea de a vă bucura de grădina și viața în aer liber la maxim, chiar și departe de casă.

Afișez 1 - 12 din 16 rezultate

Automower Connect Kit

Prețul inițial a fost: 2.933,00 lei.Prețul curent este: 2.785,00 lei. TVA inclus

Modulul Automower® connect va permite sa controlati si sa configurati masina de tuns gazon.

Kit mare de instalare robot tuns iarba Automower

Prețul inițial a fost: 1.200,00 lei.Prețul curent este: 1.125,00 lei. TVA inclus

Kit mediu de instalare robot tuns iarba Automower

Prețul inițial a fost: 800,00 lei.Prețul curent este: 750,00 lei. TVA inclus

Kit mic de instalare robot tuns iarba Automower

Prețul inițial a fost: 500,00 lei.Prețul curent este: 470,00 lei. TVA inclus

Kit conectare automower smartphone

Prețul inițial a fost: 2.000,00 lei.Prețul curent este: 1.840,00 lei. TVA inclus

Drujba HUSQVARNA 550 XP G Mark II.Puternic, rezistent și ușor de manevrat, motoferăstrăul (drujbă) de 50 CC are o performanță remarcabilă și o capacitate excelentă de tăiere.

Robot tuns iarba Husqvarna Automower 105

Prețul inițial a fost: 5.000,00 lei.Prețul curent este: 4.585,00 lei. TVA inclus

Maşină robotizată de tuns gazon pentru gazoane de dimensiuni mai mici. Dimensiunea compactă și greutatea redusă îi sporesc manevrabilitatea în zonele mici. Potrivită pentru peluze de până la 600 mp, înclinare maximă 14°. Pentru grădini plate cu puține obstacole. Parcurge alei mai largi și pante line.

Instalare: Kit-ul de instalare nu este inclus în prețul utilajului. Kit-ul de instalare cuprinde 3 variante diferite cu prețuri diferite în funcția de dimensiunea și complexitatea peluzei.

Husqvarna Automower 450X

19.320,00 lei TVA inclus

Automower® 450X reprezintă modelul premium din gama de mașini robotizate pentru tuns gazon. Suficient de inteligentă pentru a depași provocările ridicate de peluze mari și complexe cum ar fi multiple treceri înguste, obstacole, teren dur și pante de până la 45%. Navigare prin GPS și o serie de caracteristici, inclusiv Automower® Connect, este modul inteligent de a păstra gazonul verde, sănătos și perfect. Puteți controla şi urmări maşina dvs. de tuns gazon prin aplicația Automower® Connect. Utilizând noua aplicaţie mobilă îmbunătăţită, Automower® Connect, puteţi comunica de oriunde cu robotul de tuns gazon. Dacă apare o dificultate, maşina de tuns vă va înştiinţa. Prin intermediul aplicaţiei, puteţi afla starea ei curentă şi puteţi trimite maşinii pentru tuns gazon comenzi de pornire, oprire şi parcare din orice loc din lume.

Instalare: Kit-ul de instalare nu este inclus în prețul utilajului. Kit-ul de instalare cuprinde 3 variante diferite, cu prețuri diferite, în funcție de dimensiunea și complexitatea peluzei.

Husqvarna Automower robot tuns iarba 550 EPOS

25.300,00 lei TVA inclus

Mașină robotizată de tuns gazon concepută pentru utilizare profesională. Acest model este echipat cu sistemul de ghidare EPOS (Sistem de operare cu poziționare exactă) de la Husqvarna și AppDrive. Tehnologia EPOS, pe bază de satelit, permite mașinilor de tuns gazon să funcționeze în cadrul unor limite virtuale. Prin aceste limite virtuale puteți defini mai multe zone de lucru cu setări diferite. De asemenea, puteți seta zone temporare care trebuie evitate. Modelul Automower® 550 EPOS abordează toate tipurile de peluze, navighează pe pasaje înguste și gestionează pante de până la 45% (24°) cu rezultate perfecte de tăiere chiar și în condiții de ploaie. Este necesară stația de referință fixă EPOS.

Robot tuns iarba Husqvarna Automower 305

Prețul inițial a fost: 6.000,00 lei.Prețul curent este: 5.500,00 lei. TVA inclus

Robotul de tuns gazon Husqvarna Automower® 305 este alegerea perfectă pentru peluze mai mici cu zone complexe cu suprafețe de maxim 600 m². Dotată cu cea mai nouă tehnologie, fiind în același timp compactă și ușor de folosit. Ușor de întreținut. Gestionează pasaje înguste și pante max. 40 %. Echipată cu temporizator meteo, senzor de îngheț și Automower® Connect@Home.

 

Robot tuns iarba Husqvarna Automower 310 Mark II

Prețul inițial a fost: 8.000,00 lei.Prețul curent este: 6.900,00 lei. TVA inclus

Datorită construcției compacte cu 4 roți, mașina robotizată de tuns gazon Husqvarna Automower® 310 Mark II face față cu brio peluzelor de până la 1000 m2. Aceasta se poate deplasa pe pante cu pâna la 40% înclinare și se poate ghida singură prin spații înguste. După ce finalizează sarcina, funcția triplă de căutare găsește cea mai rapidă cale de revenire la stația de încărcare. Ușor de utilizat și curățat, aceasta poate fi controlată prin smartphone, fiind prevăzută cu o protecție la îngheț și temporizator în funcție de condițiile meteo, care reglează orele de tăiere în funcție de anotimp.

Robot tuns iarba Husqvarna Automower 315 Mark II

Prețul inițial a fost: 9.000,00 lei.Prețul curent este: 7.350,00 lei. TVA inclus

Atunci când aveți de-a face cu peluze de până la 1500 m2, mașina de tuns gazon robotizată Husqvarna Automower® 315 Mark II face treaba în locul dvs. Construcția compactă cu 4 roți înseamnă că poate face față pantelor cu înclinare de pâna la 40% și că se poate ghida singură prin spații înguste.

Robot tuns iarba Husqvarna Automower 405X

Prețul inițial a fost: 9.500,00 lei.Prețul curent este: 7.850,00 lei. TVA inclus

Husqvarna Automower® 405X – un model fiabil și de înaltă performanță din gama X-line, potrivit pentru peluze mai mici. Acest robot poate tunde peluze complexe de până la 600 m2, fiind prevăzut cu funcție de tundere sistematică pentru trecerile înguste tăiate perfect, făcând față cu brio pantelor cu înclinare de pâna la 40%.

Masini robotizate de tuns gazon

Masini robotizate de tuns gazon sunt este aliatul perfect pentru a gestiona orice tip de grădină în fiecare zi.
De la grădini rezidențiale mici, simple și complexe, până la grădini mari.
Funcția de mulcire permite menținerea unui gazon sănătos și luxos, care necesită mai puțin îngrășământ.
În epoca digitală, mașina de tuns iarba robotizată vorbește limba viitorului, făcând viața mai simplă. Robotul de tuns gazon vă oferă timpul și libertatea de a vă bucura de grădina și viața în aer liber la maxim, chiar și departe de casă.