Motoferăstaiele pentru elagaj de la Husqvarna sunt uşor de manevrat şi dispun de acceleraţie rapidă. Acestea vă ajută să obţineţi rezultatele dorite fără a utiliza o scară sau un motostivuitor.

Afișez toate cele 8 rezultate

Deschide meniu

Motoferastrau pentru elagaj Husqvarna 525 P4S

3.200,00 lei 3.000,00 lei TVA inclus

Cadou casca de protectie.

Conceput pentru profesionisti, modelul 525 P4S de la Husqvarna cu greutate redusa, ergonomia excelenta si echilibrarea superioara va ajuta sa lucrati confortabil chiar si cu vegetatie mai putin accesibila. Usor de manevrat, motorul X-Torq® asigura o accelerare rapida si un cuplu ridicat, cu emisii reduse si consum redus de combustibil.

Motoferastrau pentru elagaj Husqvarna 525 P5S

3.400,00 lei 3.200,00 lei TVA inclus

Cadou casca de protectie.

Conceput pentru profesionisti, modelul 525 P5S de la Husqvarna, cu tija detasabila, confera o raza de actiune mai mare si faciliteaza transportul intre locatiile de lucru. Greutatea redusa, ergonomia excelenta si echilibrarea superioara va ajuta sa lucrati confortabil chiar si cu vegetatie mai putin accesibila. Usor de manevrat, motorul X-Torq® asigura o accelerare rapida si un cuplu ridicat, cu emisii reduse si consum redus de combustibil.

Motoferastrau pentru elagaj Husqvarna 525PT5S

3.500,00 lei 3.300,00 lei TVA inclus

Conceput pentru profesionisti, modelul 525PT5S de la Husqvarna, cu tija telescopica confera o raza de actiune mult mai mare, ergonomie excelenta si echilibru superior pentru a va ajuta sa obtineti rezultate excelente, cu un efort minim. Usor de manevrat, motorul X-Torq® asigura o accelerare rapida si un cuplu ridicat, cu emisii reduse si consum redus de combustibil.

Motoferastrau pentru elagaj HUSQVARNA 530iP4

2.390,00 lei TVA inclus

Fara Incarcator si Acumulator

Motoferastrau de elagaj robust pentru ingrijirea eficienta a arbustilor. Usor si bine echilibrat, cu o viteza ridicata a lantului. Rezistent la intemperii (IPX4). Livrat fara baterie si incarcator.

Motoferastrau pentru elagaj HUSQVARNA 536LiP4

2.450,00 lei 2.250,00 lei TVA inclus

Motoferastrau pentru elagaj solid pentru ingrijirea eficienta si productiva a arbustilor. Usor si bine echilibrat, cu viteza mare a lantului. Lungimea sinei de ghidaj este de 25 cm. Functia savE™ pentru o durata maxima de functionare. Livrat fara baterie si incarcator

Motoferastrau pentru elagaj HUSQVARNA 536LiPT5

2.700,00 lei TVA inclus

Un motoferastrau solid pentru ingrijirea eficienta si productiva a arbustilor. Usor si bine echilibrat, cu viteza mare a lantului, dispune de tub telescopic pentru o raza maxima de actiune. Lungimea sinei 25 cm, greutate 5,0 kg fara baterie. Viteza lantului 20 m /s. Functia savE™ pentru o durata maxima de functionare. Livrat fara baterie si incarcator.