Maşinile pentru tuns gazonul cu propulsie proprie sunt alegerea perfectă pentru peluze de dimensiuni medii. Acestea sunt versatile, indiferent de sarcina pe care o au de îndeplinit.

Afișez toate cele 12 rezultate

Deschide meniu

Mașină de tuns gazon HUSQVARNA LC 141VLi

2.150,00 lei TVA inclus

Masina de tuns gazon autopropulsata, cu viteza variabila, pentru utilizare domestica. Cu baterii – fara batai de cap cu carburantul lichid sau cu cabluri. Manevrabilitate deosebita datorita unei mese de taiere compacte. Durata de lucru la o singura incarcare este de 25 de minute in functie de starea gazonului, Colectare/evacuare posterioara. Latime de taiere 41 cm, inaltime de taiere 25 –70 mm. Livrat fara baterie si incarcator.

Mașină de tuns gazon HUSQVARNA LC 247S

2.800,00 lei TVA inclus

Sistemul de autopropulsie asigura taierea cu usurinta a gazonului si un gazon cu aspect sanatos. Echipata cu maner ergonomic, manete de comanda pentru taiere si tractiune, inaltime de taiere usor de reglat si sac de blocare a prafului, precum si un sasiu fabricat din material compozit rezistent la coroziune.

Mașină de tuns gazon HUSQVARNA LC 253S

3.300,00 lei 3.050,00 lei TVA inclus

Cadou: Căști antifonice

Masina de tuns gazon de calitate superioara, cu autopropulsie si usor de utilizat, potrivita pentru gradini de marime medie. Sasiu din material compozit rezistent la coroziune si motor fiabil, puternic. Manerul ergonomic si usor de pliat, demontarea a barelor si reglarea cu usurinta a inaltimii de taiere fac usoara fiecare tundere a gazonului. Rezultate ordonate, un aspect general frumos.

Mașină de tuns gazon Husqvarna LC 347iVX

3.200,00 lei 3.000,00 lei TVA inclus

Masina de tuns gazon autopropulsata, cu baterii, pentru peluze de dimensiuni medii cu latimea de taiere mare. Nu are nevoie de carburant lichid sau de cabluri. Usor de pornit. Manevrabilitate deosebita datorita unei mese de taiere compacte. Tastatura simpla pentru toate comenzile usor de utilizat. O masina silentioasa, fara fum, fara emisii directe. Slot dublu pentru baterii compatibil cu toate bateriile Husqvarna ofera eficienta si o durata de lucru mai mare. Conectivitatea Bluetooth ofera utilizatorului informatii despre produsul si permite un service mai eficient. Livrat fara baterie si incarcator.

Mașină de tuns gazon HUSQVARNA LC 356V

3.249,00 lei TVA inclus

Cadou: Flacon ulei 0.1 L

Masina pentru tuns gazonul cu colector, robusta si foarte eficienta pentru gradini mai mari. Este construita pe o masa de taiere durabila, din otel sudat si prevazuta cu un motor OHC puternic si usor de pornit. Usor si confortabil de manevrat datorita sistemului de autopropulsie inovator AutoWalk™ 2. Seria LC 356 ofera posibilitatea de a alege intre trei metode de taiere: colectare, evacuare si maruntire BioClip.