Campanie de Primavara 2022 HUSQVARNA

Alegeți utilajele potrivite pentru dumneavoastră la prețuri speciale valabile în perioada 01.03.2022-30.06.2022
0 days 00 hr 00 min 00 sc

Sina ghidaj 40 cm Oregon VersaCut pentru Stihl

165,00 lei TVA inclus

Tăiere mai precisă de la o bară mai rigidă.sina Oregon pentru motoferastraie Stihl oferă un echilibru mai bun pe ferăstraie mai mici.Greutatea mai mică înseamnă mai puțină oboseală..Durată de viață mai lungă și performanță mai bună cu un nou sistem de roți de roată

Aparat de spalat cu presiune Husqvarna PW 125

785,00 lei TVA inclus

Aparat de spălat cu presiune universal, robust, cu design practic, ideal pentru majoritatea activităţilor de curăţenie în casă şi în grădină. Pompa din aluminiu asigură o durată de viaţă îndelungată. Două funcţii de pivotare pentru reglarea duzei şi conectare rapidă, fără dificultăți.

Motoferastrau drujba Husqvarna 120 Mark II 35 cm

900,00 lei TVA inclus

Ușor, versatil și simplu de utilizat, motoferastrau HUSQVARNA 120 Mark II,motor pe benzină in amestec cu ulei 2T este ideal pentru utilizare casnică în grădină.Are un motor X-Torq® pentru a reduce emisiile și este ușor de întreținut datorită Air Injection™ – care menține filtrul mai curat pentru mai mult timp.
Nr. art.: 967861903

Aparat de spalat cu presiune Husqvarna PW 235

955,00 lei TVA inclus

Aparat de spălat cu presiune universal, robust, cu design practic, ideal pentru majoritatea activităţilor de curăţenie în casă şi în grădină. Pompa din aluminiu asigură o durată de viaţă îndelungată. Două funcţii de pivotare pentru reglarea duzei şi conectare rapidă, fără dificultăți.

Trimmer HUSQVARNA 115iL fără baterie și încărcător

1.150,00 lei TVA inclus

Trimmer de tuns iarbă cu acumulator, ușor, confortabil și simplu de utilizat pentru tunderea marginilor gazonului sau a zonelor mici de iarbă mai înaltă. Motorul său puternic, fără perii, cu vibrații reduse, fără emisii directe, este suficient de silențios pentru a fi utilizat în zone rezidențiale fără a vă deranja propria familie sau vecini. Tastatura intuitivă pentru pornire și oprire sigură, comodă, tijă telescopică pentru o potrivire personală și mânerul reglabil confortabil asigură eficiență și ușurință la depozitare, transportare și utilizare.

Refulator suflanta Husqvarna 125BVX

1.485,00 lei TVA inclus

Un refulator portabil eficient care combină capacitatea mare de refulare cu o manevrabilitate foarte bună. Este perfect pentru utilizatorii casnici. Foarte echilibrat şi uşor de utilizat datorită evacuării în linie cu mânerul. Beneficiază de tehnologia Smart Start® şi se livrează cu duze rotunde şi plate. Kitul de aspiraţie este inclus.

Aparat de spalat cu presiune Husqvarna PW 345C

1.495,00 lei TVA inclus

Aparat de spălat cu presiune, de performanţă înaltă, cu o durată lungă de viaţă, cu design practic pentru rezultate excelente la lucrări solicitante, cum ar fi vehiculele de dimensiuni medii şi zidurile din piatră. Depozitarea cablului de alimentare cu eliberare rapidă şi furtunul cu cuplare rapidă oferă un timp redus de montare.

Motofoarfeca gard viu Husqvarna 122HD60

1.565,00 lei TVA inclus

Husqvarna 122HD60 este o motounealta pentru toaletat gardul viu, silentioasa si usoara, pentru uz casnic, cu functii usor de utilizat, printre care Smart Start® si manerul din spate reglabil.

Trimmer acumulator HUSQVARNA 115iL

1.565,00 lei TVA inclus

Trimmer HUSQVARNA 115iL(cu baterie BLi10, incarcator QC80) cu greutate redusă pentru iarbă, comod şi uşor de pornit, pentru utilizare domestică.Funcţionează silenţios cu acumulator litiu ion. Ideal pentru tunderea marginilor gazonului.Tijă telescopică, mâner reglabil şi funcția savE™ pentru o durată maximă de funcţionare.
În prețul utilajului sunt incluse un acumulator BLi10 și un încărcător QC80.

Motofoarfeca acumulator gard viu HUSQVARNA 115iHD45

1.620,00 lei TVA inclus

Motounealtă cu acumulator, ideală pentru garduri vii cu dimensiuni mici până la medii. Este simplu de utilizat, cu greutate scăzută. Tehnologia litiu ion reduce considerabil nivelul de zgomot. Funcția savE™ pentru o durată maximă de funcţionare. Prețul utilajului include acumulator BLi10 și încărcător QC80.

Drujba motoferastrau Husqvarna 440 II

1.700,00 lei TVA inclus

Un motoferastrau multifunctional cu greutate redusa, ideal pentru cei care cauta un utilaj usor de pornit si manevrat.
Porneste usor printr-o simpla tragere a snurului demaror.
Capacul rezervorului este prevazut cu sistem de inclichetare.

Drujba (Motoferastrau) cu acumulator HUSQVARNA 120i (cu bateria si incarcatorul incluse)

1.770,00 lei TVA inclus

Drujba cu acumulator HUSQVARNA 120i (cu baterie BLi20 si incarcator QC80) (motoferastrau) uşor, comod, cu acumulator litiu ion pentru utilizare ocazională. Fără unelte, uşor de pornit şi cu o tastatură intuitivă. Funcție savE™ pentru o durată maximă de funcţionare.
Autonomie îndelungată şi design care oferă prioritate caracterului practic.
În prețul utilajului sunt incluse un acumulator BLi20 și un încărcător QC80.

Refulator suflanta Husqvarna 525BX

1.845,00 lei TVA inclus

Refulator portabil, puternic și bine echilibrat, pentru uz profesional. Tehnologia patentată de motor X-Torq în combinație cu ventilatorul special și design-ul carcasei asigură capacitate mare de suflare și control sporit. Sistemul anti-vibrații Low Vib face utilizarea mai puțin obositoare – chiar și în timpul schimburilor lungi.

Aparat de spalat cu presiune Husqvarna PW 350

1.955,00 lei TVA inclus

Aparat de spălat cu presiune, de performanță înaltă, pentru lucrări solicitante. Mânerul Low Force activează declanșatorul cu mai puțin efort și mai mult confort. Motor cu inducție și pompa din metal asigură performanță și durată lungă de viață a produsului. Dispune de lance de stropire lungă. Sunt incluse două duze și un pulverizator pentru spumă.

Motocoasa Husqvarna 325 R

2.115,00 lei TVA inclus

Echipata cu un ax solid de actionare, motounealta 325R este construita pentru a face fata sarcinilor exigente pentru proprietarii de terenuri sau fermierii. Utilajul este usor de pornit datorita functiei SmartStart® si comenzilor intuitive, cum ar fi comutatorul de oprire cu revenire automata.

Aparat de spalat cu presiune Husqvarna PW 360

2.210,00 lei TVA inclus

Aparat de spălat cu presiune de mare performanţă, specializat pentru lucrări solicitante, cum ar fi vehiculele de dimensiuni medii şi zidurile din piatră. Dispune de furtun de înaltă presiune lung și armat cu oțel. Mânerul Low Force activează declanșatorul cu mai puțin efort și mai mult confort. Motorul de inducție și pompa metalică combină performanţa deosebită cu durabilitatea înaltă.

Drujba HUSQVARNA 455 Rancher 45 cm

2.435,00 lei TVA inclus

Motoferăstrăul Husqvarna 455 Rancher este ideal pentru posesorii de păduri .Utilizatorii semi- profesionişti care doresc un utilaj puternic şi fiabil în toate condiţiile de lucru.Acest model încorporează toate îmbunătățirile tehnologice ale modelelor anterioare și o ergonomie perfectă.