Campanie de Primăvara 2019 HUSQVARNA

Alegeți utilajele potrivite pentru dumneavoastră la prețuri speciale valabile în perioada 1.03.2019 - 31.07.2019
0 days 00 hr 00 min 00 sc

Trimmer acumulator HUSQVARNA 115iL

1.565,00 lei TVA inclus

Trimmer HUSQVARNA 115iL(cu baterie BLi10, incarcator QC80) cu greutate redusă pentru iarbă, comod şi uşor de pornit, pentru utilizare domestică.Funcţionează silenţios cu acumulator litiu ion. Ideal pentru tunderea marginilor gazonului.Tijă telescopică, mâner reglabil şi funcția savE™ pentru o durată maximă de funcţionare.
În prețul utilajului sunt incluse un acumulator BLi10 și un încărcător QC80.

Trimmer HUSQVARNA 115iL fără baterie și încărcător

1.150,00 lei TVA inclus

Trimmer de tuns iarbă cu acumulator, ușor, confortabil și simplu de utilizat pentru tunderea marginilor gazonului sau a zonelor mici de iarbă mai înaltă. Motorul său puternic, fără perii, cu vibrații reduse, fără emisii directe, este suficient de silențios pentru a fi utilizat în zone rezidențiale fără a vă deranja propria familie sau vecini. Tastatura intuitivă pentru pornire și oprire sigură, comodă, tijă telescopică pentru o potrivire personală și mânerul reglabil confortabil asigură eficiență și ușurință la depozitare, transportare și utilizare.

Sina ghidaj 40 cm Oregon VersaCut pentru Stihl

165,00 lei TVA inclus

Tăiere mai precisă de la o bară mai rigidă.sina Oregon pentru motoferastraie Stihl oferă un echilibru mai bun pe ferăstraie mai mici.Greutatea mai mică înseamnă mai puțină oboseală..Durată de viață mai lungă și performanță mai bună cu un nou sistem de roți de roată

Refulator suflanta Husqvarna 525BX

1.845,00 lei TVA inclus

Refulator portabil, puternic și bine echilibrat, pentru uz profesional. Tehnologia patentată de motor X-Torq în combinație cu ventilatorul special și design-ul carcasei asigură capacitate mare de suflare și control sporit. Sistemul anti-vibrații Low Vib face utilizarea mai puțin obositoare – chiar și în timpul schimburilor lungi.

Refulator suflanta Husqvarna 125BVX

1.485,00 lei TVA inclus

Un refulator portabil eficient care combină capacitatea mare de refulare cu o manevrabilitate foarte bună. Este perfect pentru utilizatorii casnici. Foarte echilibrat şi uşor de utilizat datorită evacuării în linie cu mânerul. Beneficiază de tehnologia Smart Start® şi se livrează cu duze rotunde şi plate. Kitul de aspiraţie este inclus.

Motofoarfeca gard viu Husqvarna 122HD60

1.565,00 lei TVA inclus

Husqvarna 122HD60 este o motounealta pentru toaletat gardul viu, silentioasa si usoara, pentru uz casnic, cu functii usor de utilizat, printre care Smart Start® si manerul din spate reglabil.

Motofoarfeca acumulator gard viu HUSQVARNA 115iHD45

1.620,00 lei TVA inclus

Motounealtă cu acumulator, ideală pentru garduri vii cu dimensiuni mici până la medii. Este simplu de utilizat, cu greutate scăzută. Tehnologia litiu ion reduce considerabil nivelul de zgomot. Funcția savE™ pentru o durată maximă de funcţionare. Prețul utilajului include acumulator BLi10 și încărcător QC80.

Motocoasa Husqvarna 325 R

2.115,00 lei TVA inclus

Echipata cu un ax solid de actionare, motounealta 325R este construita pentru a face fata sarcinilor exigente pentru proprietarii de terenuri sau fermierii. Utilajul este usor de pornit datorita functiei SmartStart® si comenzilor intuitive, cum ar fi comutatorul de oprire cu revenire automata.

Motoferastrau drujba Husqvarna 120 Mark II 35 cm

900,00 lei TVA inclus

Ușor, versatil și simplu de utilizat, motoferastrau HUSQVARNA 120 Mark II,motor pe benzină in amestec cu ulei 2T este ideal pentru utilizare casnică în grădină.Are un motor X-Torq® pentru a reduce emisiile și este ușor de întreținut datorită Air Injection™ – care menține filtrul mai curat pentru mai mult timp.
Nr. art.: 967861903

Drujba motoferastrau Husqvarna 440 II

1.700,00 lei TVA inclus

Un motoferastrau multifunctional cu greutate redusa, ideal pentru cei care cauta un utilaj usor de pornit si manevrat.
Porneste usor printr-o simpla tragere a snurului demaror.
Capacul rezervorului este prevazut cu sistem de inclichetare.

Drujba Husqvarna 572 XP 45 cm

3.775,00 lei TVA inclus

Cu o greutate de 6,6 kg si cu un motor puternic de 4,3 kW, modelul 572 XP® are un raport putere – greutate mai bun decat orice alt model Husqvarna similar. Cu o capacitate de taiere mai mare cu 12% (comparativ cu modelele anterioare in acelasi interval de cc), modelul 572 XP® este ideal pentru o functionare productiva, chiar si atunci cand se utilizeaza sine de ghidaj de mare lungime. Noul sistem de racire de la Husqvarna este optimizat in fiecare detaliu pentru a va oferi un motoferastrau fiabil pentru orice sarcina. Dispune de un filtru de mare capacitate cu suprafata vasta pentru o filtrare mai buna timp indelungat. Cu AutoTune™, Air Injection™ si vibratii reduse, este construit pentru a functiona timp indelungat.

Drujba Husqvarna 565 45 cm

3.865,00 lei TVA inclus

Cu performante remarcabile de taiere, modelul 565 va va ajuta sa lucrati mai repede chiar si cu sine de ghidaj lungi. Capacitatea excelenta de racire si filtrarea de ultima ora inseamna o performanta ridicata si o operare usoara chiar si pentru cele mai dificile locuri de munca. Echipat cu AutoTune™ si Air Injection™ si cu niveluri scazute de vibratii, modelul 565 este un motoferastrau (drujba) puternic si in acelasi timp ergonomic, usor de utilizat pentru o munca rapida si sigura.