Szállítás

Az Ön megrendelését az értékesítési részleg képviselője veszi fel hétfőtől péntekig 8 és 16 óra között. A szombaton és vasárnap érkező megrendeléseket hétfőn vesszük át. Ellenőrizze, hogy a termékek raktáron vannak-e a beszállítónál. Ha nincs készlet, e-mailben vagy telefonon értesítjük Önt. Ha a szállító raktárkészletében rendelkezésre áll, megkezdődik a szállítási folyamat. A termékeket a FAN COURIER futárszolgálat szállítja ki, amely a csomagok átvételét követő 24-48 órán belül kézbesíti.

Figyelem! Kérjük, ellenőrizze a csomag fizikai épségét a futárcég ügynökével. Ha a termék sérült vagy hiányzik, kérjük, töltse ki a futárszolgálat ügynökénél a jegyzőkönyvet. Jelentés nélkül minden későbbi panasz érvénytelen.

A szállítási költség a futárszolgálat által felszámított költség, amely a megrendelés teljesítésekor a weboldalon jelenik meg.

Ezüst változat

  • Készpénz-visszatérítések
  • Bankkártyás fizetés

kártyás fizetés

Vásárlásaiért készpénzzel fizethet, amikor a futárszolgálat elhozza Önnek, vagy amikor átveszi azokat az irodánkban, vagy hitelkártyával közvetlenül a weboldalunkon.