Afișez toate cele 3 rezultate

Deschide meniu

Tractor de gradina HUSQVARNA TC 138

13.890,00 lei TVA inclus

TC 138 este un tractor usor de utilizat, ideal pentru proprietarii de case, care au gradini de dimensiuni medii sau mici. Tractorul colecteaza excelent iarba taiata, precum si frunzele, cu rezultate ordonate de taiere. Colectorul integrat este spatios si usor de golit de pe scaunul soferului. Echipat cu motor puternic din Seria Husqvarna, cu pornire rapida si transmisie hidrostatica operata cu pedala. Obturatorul pentru BioClip® si deflectorul pentru evacuare posterioara sunt disponibile ca accesorii.

Tractor de gradina HUSQVARNA TC 142T

17.990,00 lei TVA inclus

TC 142T este un tractor usor de utilizat, cu o latime de taiere de 107 cm, ideal pentru gradinile de dimensiune medie si mare, asigurand o colectare excelenta a ierbii taiate si a frunzelor, garantand obtinerea unui aspect ingrijit si curat. Motorul in doi cilindri special proiectat cu pornire fara soc si transmisie hidrostatica cu pedale ofera eficienta si multa putere. Scaunul culisant reglabil si indicatorul de incarcare a bateriei imbunatatesc confortul si usurinta de utilizare. Colectorul spatios integrat care incorporeaza placa din spate din otel robust si sistemul de inchidere solid este usor de golit de pe scaunul soferului. O gama larga de accesorii, de la remorci la lame pentru deszapezire, perii si multe altele, permit utilizarea masinii pe tot parcursul anului, imbunatatind randamentul investitiilor.

Tractor de gradina HUSQVARNA TC 342T

24.490,00 lei TVA inclus

TC 342T este un tractor cu specificatii inalte, cu colector integrat pentru utilizare frecventa, pe tot parcursul anului, in gradini mari si alte spatii care necesita ingrijirea atenta a gazonului. Motorul puternic Kawasaki cu doi cilindri si transmisie hidrostatica actionata prin pedala, roti de nivel profesional si rezervor de combustibil de mare capacitate asigura putere, autonomie si productivitate. Sistemul robust de colectare, inclusiv placa posterioara din otel, sistem de blocare si o mare punte de taiere armata garanteaza faptul ca nici cel mai mare gazon nu este o provocare. Lama electrica, scaunul cu spatar cu inaltime reglabila si masa de taiere cu BioClip sunt doar cateva exemple de caracteristici care fac ca acest tractor sa fie foarte comod de utilizat.