O gamă de motoferăstraie create pentru activităţile complexe ale firmelor şi fermierilor. Toate uneltele din această categorie au un design inovator şi dispun de putere excepţională pentru executarea eficientă a oricăror operaţiuni.

Afișez toate cele 2 rezultate

Deschide meniu

Drujba Husqvarna 365 X-Torq

3.400,00 lei 3.100,00 lei TVA inclus

Husqvarna 365 este un motoferastrau (drujba) destinat profesionistilor. A fost dezvoltat in cooperare cu profesionisti lucrand in cele mai solicitante conditii. Greutatea redusa si puterea mare combinate cu un motor robust fac acest motoferastrau multifunctional potrivit pentru o gama larga de lucrari. Motorul X-TORQ asigura un nivel prietenos cu mediul inconjurator, cu un nivel de emisii si un consum de carburant extrem de scazute.

Drujba Husqvarna 565

4.000,00 lei 3.800,00 lei TVA inclus

Cu performante remarcabile de taiere, modelul 565 va va ajuta sa lucrati mai repede chiar si cu sine de ghidaj lungi. Capacitatea excelenta de racire si filtrarea de ultima ora inseamna o performanta ridicata si o operare usoara chiar si pentru cele mai dificile locuri de munca. Echipat cu AutoTune™ si Air Injection™ si cu niveluri scazute de vibratii, modelul 565 este un motoferastrau (drujba) puternic si in acelasi timp ergonomic, usor de utilizat pentru o munca rapida si sigura.