Parteneri de lucru rezistenţi, durabili şi de încredere, cu performanţe ridicate. Veţi constata că aceste unelte sunt compacte şi surprinzător de uşoare, cu funcţii inteligente care vă vor simplifica şi eficientiza munca.

Afișez toate cele 11 rezultate

Deschide meniu

Drujba Husqvarna 372 XP® X-Torq

3.699,00 lei 3.499,00 lei TVA inclus

Cadou 1 lanț + 1 șină de ghidaj.

Un motoferastrau (drujba) cu adevarat profesional din clasa medie spre mare, conceput pentru utilizari foarte solicitante. Este echipat cu motor X-TORQ pentru un consum redus de carburant si emisii reduse. Carterul motorului si arborele cotit sunt rezistente la solicitari puternice iar carburatorul este prevazut cu amortizor de vibratii pentru a fi mai usor manevrat la viteze si sarcini mari. Motoferastraul combina greutatea mica, puterea mare si acceleratia rapida cu o manevrare flexibila.

Drujba HUSQVARNA 535i XP®

2.150,00 lei TVA inclus

Fara Incarcator si Acumulator

Drujba Husqvarna 560 XP®

3.499,00 lei 3.299,00 lei TVA inclus

Cadou 1 lanț + 1 șină de ghidaj.

Drujba Husqvarna 562 XP®

3.599,00 lei TVA inclus

Husqvarna 562 XP® este destinat muncitorilor forestieri profesionisti, arboricultorilor precum si proprietarilor de paduri experimentati. Motoferastraul (drujba) are un design nou si dispune de solutii inovative pentru o functionare eficienta, convenabila, cu un filtru de aer mare si posibilitatea de a monta sine de ghidaj de 28 de toli. Motorul X-Torq® furnizeaza mai multa putere cand ai nevoie, cu un consum mai redus de carburant cu pana la 20% si cu emisii de noxe reduse cu pana la 75%.

Drujba HUSQVARNA 572 XP®

3.899,00 lei 3.699,00 lei TVA inclus

Cadou 1 lanț + 1 șină de ghidaj.

Cu o greutate de 6,6 kg si cu un motor puternic de 4,3 kW, modelul 572 XP® are un raport putere – greutate mai bun decat orice alt model Husqvarna similar. Cu o capacitate de taiere mai mare cu 12% (comparativ cu modelele anterioare in acelasi interval de cc), modelul 572 XP® este ideal pentru o functionare productiva, chiar si atunci cand se utilizeaza sine de ghidaj de mare lungime. Noul sistem de racire de la Husqvarna este optimizat in fiecare detaliu pentru a va oferi un motoferastrau fiabil pentru orice sarcina. Dispune de un filtru de mare capacitate cu suprafata vasta pentru o filtrare mai buna timp indelungat. Cu AutoTune™, Air Injection™ si vibratii reduse, este construit pentru a functiona timp indelungat.

Drujba Husqvarna 576 XP®

3.349,00 lei 2.999,00 lei TVA inclus

Motoferastrau (drujba) 576XP® este destinat profesionistilor si proprietarilor de terenuri calificatii. Design optimizat, greutate redusa si putere mare. Este echipat cu motor X-Torq® care furnizeaza un cuplu mare pe o plaja larga de operatiuni si de asemenea un consum redus de combustibil si emisii de gaze reduse. Sistemul Smart Start® ofera o pornire usoara iar sistemul Air Injection® reduce considerabil intervalul intre schimburile filtrelor de aer.