Afișez 1–12 din 13 rezultate

Deschide meniu

Masina de tuns gazon HUSQVARNA LC 140

1.599,00 lei TVA inclus

Usor de utilizat, potrivita pentru gradini cu dimensiuni mici. Echipata cu masa de taiere din otel si maner moale si robust. Alte caracteristici includ reglare a inaltimii de taiere si roti cu rulmenti.

Mașină de tuns gazon HUSQVARNA LC 141i

1.850,00 lei TVA inclus

Masina de tuns gazonul pe baterii, comoda, pentru utilizare domestica. Fara carburant lichid sau cabluri. Usor de pornit. Manevrabilitate excelenta datorita unei mese de taiere compacte. Colectare / evacuare posterioara. Latime de taiere 41 cm, inaltime de taiere 25 –75 mm. Impingere. Livrata fara baterie si incarcator.

Mașină de tuns gazon HUSQVARNA LC 141VLi

2.150,00 lei TVA inclus

Masina de tuns gazon autopropulsata, cu viteza variabila, pentru utilizare domestica. Cu baterii – fara batai de cap cu carburantul lichid sau cu cabluri. Manevrabilitate deosebita datorita unei mese de taiere compacte. Durata de lucru la o singura incarcare este de 25 de minute in functie de starea gazonului, Colectare/evacuare posterioara. Latime de taiere 41 cm, inaltime de taiere 25 –70 mm. Livrat fara baterie si incarcator.

Mașină de tuns gazon HUSQVARNA LC 153

2.049,00 lei TVA inclus

Cadou: Flacon ulei 0.1 L

O masina de tuns gazonul cu latimea de lucru de 53 centimetri, cu masa de taiere din otel, care ofera doua modalitati de taiere: Colecteare si BioClip (maruntire). Este echipata cu roti mari pe spate pentru o manevrabilitate mai buna si un colector de dimensiuni mari – 63 litri.

Mașină de tuns gazon HUSQVARNA LC 247

2.299,00 lei TVA inclus

Cadou: Flacon ulei 0.1 L

Confortabila, usor de utilizat, cu o performanta de taiere excelenta. Echipata cu masa de taiere din material compozit durabil, evacuare posterioara, manevrare usoara a colectorului cu ajutorul manerului si reglare usoara a inaltimii de taiere.

Mașină de tuns gazon HUSQVARNA LC 247Li

2.550,00 lei TVA inclus

Masina de tuns gazon comoda, cu baterii, pentru peluze de dimensiuni medii cu latimea de taiere mare. Nu are nevoie de carburant lichid sau de cabluri. Usor de pornit. Manevrabilitate deosebita datorita unei mese de taiere compacte. Tastatura simpla pentru toate comenzile usor de utilizat. O masina silentioasa, fara fum, fara emisii directe. Slot dublu pentru baterii compatibil cu toate bateriile Husqvarna ofera eficienta si o durata de lucru mai mare. Conectivitatea Bluetooth ofera utilizatorului informatii despre produsul si permite un service mai eficient. Livrat fara baterie si incarcator.

Mașină de tuns gazon HUSQVARNA LC 247S

2.549,00 lei TVA inclus

Cadou: Flacon ulei 0.1 L

Sistemul de autopropulsie asigura taierea cu usurinta a gazonului si un gazon cu aspect sanatos. Echipata cu maner ergonomic, manete de comanda pentru taiere si tractiune, inaltime de taiere usor de reglat si sac de blocare a prafului, precum si un sasiu fabricat din material compozit rezistent la coroziune.

Mașină de tuns gazon HUSQVARNA LC 253S

3.049,00 lei TVA inclus

Cadou: Flacon ulei 0.1 L

Masina de tuns gazon de calitate superioara, cu autopropulsie si usor de utilizat, potrivita pentru gradini de marime medie. Sasiu din material compozit rezistent la coroziune si motor fiabil, puternic. Manerul ergonomic si usor de pliat, demontarea a barelor si reglarea cu usurinta a inaltimii de taiere fac usoara fiecare tundere a gazonului. Rezultate ordonate, un aspect general frumos.

Mașină de tuns gazon Husqvarna LC 347iVX

3.000,00 lei TVA inclus

Masina de tuns gazon autopropulsata, cu baterii, pentru peluze de dimensiuni medii cu latimea de taiere mare. Nu are nevoie de carburant lichid sau de cabluri. Usor de pornit. Manevrabilitate deosebita datorita unei mese de taiere compacte. Tastatura simpla pentru toate comenzile usor de utilizat. O masina silentioasa, fara fum, fara emisii directe. Slot dublu pentru baterii compatibil cu toate bateriile Husqvarna ofera eficienta si o durata de lucru mai mare. Conectivitatea Bluetooth ofera utilizatorului informatii despre produsul si permite un service mai eficient. Livrat fara baterie si incarcator.