Apservice.ro Apservice.ro

Cosul de cumparaturi:

0 prod. - 0,00 RON
Nu aveti produse in cos

0

Termeni si conditii

Folosirea, vizitarea si comandarea produselor de pe site-ul www.apservice.ro implica acceptarea termenilor si conditiilor ce vor fi detaliate in paragrafele urmatoare. SC APS EXPERT SERVICE SRL isi asuma dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari site-ului www.apservice.ro structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara o notificare prealabila catre utilizatori, in acest sens.

Modalitati de plata

Produsele se achita ramburs la momentul livrari.

Comunicarile electronice, telefonice

Prin accesarea site-ului www.apservice.ro, folosirea, vizitarea, cumpararea de produse, comunicarea se realizeaza in mod electronic, considerandu-se astfel ca utilizatorul consimte primirea notificarilor de orice fel de la SC APS EXPERT SERVICE SRL.

Returnarea produselor

Produsele comandate pe site-ul www.apservice.ro pot fi returnate in cel mult  7 zile lucratoare de la data primirii produselor. Pentru a putea fi acceptat returul , produsele trebuie livrate in ambalajul original si fara a fi fost utilizate sau alimentate cu ulei si/ sau combustibil. Vomrestitui contravaloarea acestora minus taxele de transport in maxim 10 zile lucratoare.

Toate produsele oferite de SC APS EXPERT SERVICE SRL beneficiaza de garantie si sunt livrate in ambalajele originale.

Comentariile postate pe site

Persoanele care acceseaza site-ul www.apservice.ro pot face comentarii, pot trimite sugestii, intrebari sau alte informatii, atata timp cat continutul lor nu este: ilegal, obscen, defaimator, amenintator, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu contine virusi.. Firma SC APS EXPERT SERVICE SRL nu va fi responsabila si nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de astfel de comunicari.

Declinarea responsabilitatii

SC APS EXPERT SERVICE SRL nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responsabila pentru pagubele aparute prin folosirea in orice fel a produselor cumparate prin intermediul site-ului www.apservice.ro.  Nu raspundem de problemele de compatibilitate cu produsele achizitionate de la alte firme si nu ne asumam nici o raspundere in cazul in care produsele achizitionate de la firma SC APS EXPERT SERVICE SRL sunt folosite in conditii care nu corespund cu performantele si specificatiile tehnice ale produsului respectiv.  SC APS EXPERT SERVICE SRL nu garanteaza ca descrierea tuturor produselor afisate pe site (imagini, specificatii tehnice, pret) sau continutul site-ului www.apservice.ro este exact, complet actualizat sau fara erori. Datorita modificarilor caracteristicilor sau a design-ului de catre producatori (fara o notificare prealabila), produsele livrate pot diferi in orice mod de imaginile afisate pe site. In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost operate gresit in baza de date, firma SC APS EXPERT SERVICE SRL are dreptul sa anuleze livrarea produsului respectiv si sa anunte clientul despre eroarea aparuta. SC APS EXPERT SERVICE SRL nu poate fi facuta in nici un fel responsabila pentru pagubele sau prejudiciile rezultate din neonorarea comenzilor. Valoarea maxima a obligatiilor fata de orice client in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare a produselor se reduce strict la valoarea sumelor incasate de la clientul respectiv.

Litigiile

Conflictele aparute intre utilizatorii site-ului www.apservice.ro si SC APS EXPERT SERVICE SRL vor fi rezolvate pe cale amiabila in termen de 15 zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator. In cazul in care litigiul nu este solutionat pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane.

Transport gratuit la comenzile de peste 999.00 RON.Aceasta oferta este valabila pentru toate produsele din magazin.
© Apservice.ro | Toate drepturile rezervate.